I cant install rayman or rayman gold

Post problems with getting games installed and running properly here.
karenowens
Newbie
Newbie
Posts: 1
Joined: Fri May 30, 2014 12:30 am

Post by karenowens »

I am trying to start Rayman Gold. When I install it it says that failed and all files got removed, so I copy the files manually instead. Then I run ...

catalogues
kikvorsken
Newbie
Newbie
Posts: 1
Joined: Sun Aug 16, 2020 2:12 pm

I cant install rayman or rayman gold

Post by kikvorsken »

Hi

I know that this is an old forum but I hope someone reads this.
I already succeeded in installing Rayman gold with the cd itself and Dosbox. But when I closed the game and wanted to start it again via Dosbox I need to reinstall it again. Anyone knows how to go to my old account where my progress was saved?

Sorry if this is a stupid question but I am not good at this.

Thanks!
User avatar
MrFlibble
Demoniac Demo maniac
Demoniac Demo maniac
Posts: 2979
Joined: Sun Dec 05, 2010 11:39 am

I cant install rayman or rayman gold

Post by MrFlibble »

kikvorsken wrote: already succeeded in installing Rayman gold with the cd itself and Dosbox. But when I closed the game and wanted to start it again via Dosbox I need to reinstall it again.
It'll help if you describe the steps you took to install the game.

Normally for such an install you need to a) mount a virtual HDD drive in DOSBox and b) mount the CD. Next time you want to play, these mountings must be repeated, a process usually automated by adding commands to the [autoexec] part of the DOSBox configuration file.
Post Reply